Podcast

Podcasts en andere audio

STORYTELLINGCOACH & MAKER VPRO | NPO Radio 1 Het Spoor Terug is de wekelijkse documentaire van OVT, het geschiedenisprogramma van de VPRO op zondagochtend. Katinka begeleidt makers van Het Spoor Terug en maakt zelf ook afleveringen van de serie. Ook als podcast te beluisteren natuurlijk.
STORYTELLINGCOACH & MAKER
VPRO | NPO Radio 1

Het Spoor Terug is de wekelijkse documentaire van OVT, het geschiedenisprogramma van de VPRO op zondagochtend. Katinka begeleidt makers van Het Spoor Terug en maakt zelf ook afleveringen van de serie. Ook als podcast te beluisteren natuurlijk.
PROGRAMMAMAKER Halt Na Twaalven is een podcast over sexting. Het is een pilot voor Halt, speciaal voor jongeren die op school voorlichting over het thema krijgen. De podcast is nog in ontwikkeling.
PROGRAMMAMAKER
Halt

Na Twaalven is een podcast over sexting. Het is een pilot voor Halt, speciaal voor jongeren die op school voorlichting over het thema krijgen.

De podcast is nog in ontwikkeling.
PROGRAMMAMAKER NTR | NPO Radio 1 Jan & Christina is een podcast over fotograaf Jan Banning die zich jarenlang inzet om een Amerikaanse vrouw uit de gevangenis te krijgen. Ze zit vast voor de moord op haar dochtertje, maar is volgens Banning onschuldig. Volgens NRC een van de 10 beste podcasts van het jaar.
PROGRAMMAMAKER
NTR | NPO Radio 1

Jan & Christina is een podcast over fotograaf Jan Banning die zich jarenlang inzet om een Amerikaanse vrouw uit de gevangenis te krijgen. Ze zit vast voor de moord op haar dochtertje, maar is volgens Banning onschuldig. Volgens NRC een van de 10 beste podcasts van het jaar.
PROGRAMMAMAKER Tropenmuseum Serie audioverhalen voor de nieuwe vaste tentoonstelling van het Tropenmuseum, Things that Matter.
PROGRAMMAMAKER
Tropenmuseum

Serie audioverhalen voor de nieuwe vaste tentoonstelling van het Tropenmuseum, Things that Matter.
PROGRAMMAMAKER Vereniging Hendrick de Keyser Podcast over de Friese historische buitenplaats Harsta State in opdracht van Vereniging Hendrick de Keyser.
PROGRAMMAMAKER
Vereniging Hendrick de Keyser

Podcast over de Friese historische buitenplaats Harsta State in opdracht van Vereniging Hendrick de Keyser.
INTERVIEWS Design Academy Design Research Podcast: Interviews met afgestudeerden van de Design Academy in Eindhoven, onder meer te beluisteren oplocatie tijdens de Dutch Design Week.
INTERVIEWS
Design Academy

Design Research Podcast: Interviews met afgestudeerden van de Design Academy in Eindhoven, onder meer te beluisteren oplocatie tijdens de Dutch Design Week.
MAKER | EINDREDACTEUR VPRO | NPO Radio 1 De podcast Plot is geïnspireerd op het Amerikaanse documentaireprogramma This American Life. Storytelling in optima forma. De makers wonnen er veel prijzen mee, waaronder de Zilveren Reissmicrofoon. Minstens zo fijn voor de makers: de honderden reacties van luisteraars op de website.
MAKER | EINDREDACTEUR
VPRO | NPO Radio 1

De podcast Plot is geïnspireerd op het Amerikaanse documentaireprogramma This American Life. Storytelling in optima forma. De makers wonnen er veel prijzen mee, waaronder de Zilveren Reissmicrofoon. Minstens zo fijn voor de makers: de honderden reacties van luisteraars op de website.
MAKER I EINDREDACTEUR I PRODUCENT VPRO | NPO Radio 1 Toendra is een 30-delige verhalende podcast van de makers van Plots. De aflevering 'Jezus en de IND' die Katinka maakte, werd genomineerd voor de Prix Europa.
MAKER I EINDREDACTEUR I PRODUCENT
VPRO | NPO Radio 1

Toendra is een 30-delige verhalende podcast van de makers van Plots. De aflevering 'Jezus en de IND' die Katinka maakte, werd genomineerd voor de Prix Europa.
MAKER | EINDREDACTEUR | PRODUCENT VPRO | NPO Radio 1 Het Leven, een gebruiksaanwijzing is een verhalende podcast waarin we mensen horen worstelen met hun dagelijkse en minder dagelijkse sores. Koninging van de serie was Margot de Boer, de destijds 85-jarige host.
MAKER | EINDREDACTEUR | PRODUCENT
VPRO | NPO Radio 1

Het Leven, een gebruiksaanwijzing is een verhalende podcast waarin we mensen horen worstelen met hun dagelijkse en minder dagelijkse sores. Koninging van de serie was Margot de Boer, de destijds 85-jarige host.
Lees meer
PROGRAMMAMAKER Radiodoc NTR | NPO Radio 1 Terwijl Europa worstelt met de opvang van vluchtelingen, zijn er ook mensen die een tegengestelde beweging maken. Terug gaat over mensen die Nederland weer verlieten; vrijwillig, gedwongen en alles daar tussenin.
PROGRAMMAMAKER
Radiodoc NTR | NPO Radio 1

Terwijl Europa worstelt met de opvang van vluchtelingen, zijn er ook mensen die een tegengestelde beweging maken. Terug gaat over mensen die Nederland weer verlieten; vrijwillig, gedwongen en alles daar tussenin.
Lees meer
PROGRAMMAMAKER Rijksmuseum Boerhaave Serie audioverhalen voor de nieuwe vaste tentoonstelling van Rijksmuseum Boerhaave.
PROGRAMMAMAKER
Rijksmuseum Boerhaave

Serie audioverhalen voor de nieuwe vaste tentoonstelling van Rijksmuseum Boerhaave.
PROGRAMMAMAKER VPRO | NPO Radio 1 13 15 17 is een serie korte muzikale collages waarin jongeren openhartig vertellen over verliefdheid, ruzie met hun ouders en hoe belangrijk het is wat anderen denken.
PROGRAMMAMAKER
VPRO | NPO Radio 1

13 15 17 is een serie korte muzikale collages waarin jongeren openhartig vertellen over verliefdheid, ruzie met hun ouders en hoe belangrijk het is wat anderen denken.
Lees meer
PROGRAMMAMAKER | PRODUCENT Een half jaar lang was op vier bankjes in Amsterdam Oost een geluidshoorn bevestigd: De Straatofoon. Wie daar ging zitten hoorde verhalen van bewoners van Oost.
PROGRAMMAMAKER | PRODUCENT

Een half jaar lang was op vier bankjes in Amsterdam Oost een geluidshoorn bevestigd: De Straatofoon. Wie daar ging zitten hoorde verhalen van bewoners van Oost.
Lees meer
PROGRAMMAMAKER VPRO | NPO Radio 1 1Minuut is een serie minidocumentaires van circa 60 seconden. De makers wonnen er de Special Prix Europa mee. Op de website van de VPRO staan meer dan driehonderd afleveringen. Een van de 1Minuten die Katinka maakte: [sc_embed_player fileurl="https://katinkabaehr.nl/wp-content/uploads/2016/02/Zwijgen-1-1.mp3"]
PROGRAMMAMAKER
VPRO | NPO Radio 1

1Minuut is een serie minidocumentaires van circa 60 seconden. De makers wonnen er de Special Prix Europa mee. Op de website van de VPRO staan meer dan driehonderd afleveringen.
Een van de 1Minuten die Katinka maakte:

En nog veel meer... Katinka Baehr maakte talloze reportages, reportageseries en documentaires en ze deed live verslag als freelance verslaggever voor NPO Radio 1, 2 en 5, vooral voor de VARA, de VPRO, de AVRO en de NTR. 
En nog veel meer...

Katinka Baehr maakte talloze reportages, reportageseries en documentaires en ze deed live verslag als freelance verslaggever voor NPO Radio 1, 2 en 5, vooral voor de VARA, de VPRO, de AVRO en de NTR.